dental implants chisinau dental implants chisinau new movie torrent 2014 new movie torrent 2014 new movie torrent 2014 new movie torrent 2014 new movie torrent 2014 new movie torrent 2014 dental implants chisinau new movie torrent 2014 new movie torrent 2014 new movie torrent 2014 new movie torrent 2014 new movie torrent 2014 new movie torrent 2014 new movie torrent 2014 new movie torrent 2014 new movie torrent 2014 dental implants chisinau new movie torrent 2014 new movie torrent 2014 dental implants chisinau dental implants chisinau new movie torrent 2014 new movie torrent 2014 new movie torrent 2014 new movie torrent 2014
2n050 visites comptabilitzades des de novembre de 2009

Ja hi som!

080222-duran-mas-inici-campanya-confetti-1.jpg
Ahir a la nit vam encetar oficialment la campanya electoral. D’aquí al dia 9 hem d’intentar arribar a quantes més persones millor per traslladar-los el nostre missatge carregat d’il·lusió i de futur.

Tanmateix el Centre d’Estudis d’Opinió de la Generalitat de Catalunya posava de relleu l’existència d’un dèficit important de confiança de la ciutadania envers la política. Vol dir, per tant, que no ho tindrem gens fàcil. No ens enganyem, nosaltres també formem part de les raons que justifiquen aquesta crisi de confiança.

És per tot plegat que el que vull transmetre els propers dies és confiança. Confiança en nosaltres mateixos. Com deia ahir a l’acte d’inici de campanya, si no ho fem nosaltres, ningú no ho farà per nosaltres.

Aquesta campanya s’hi presenten opcions que han passat en quatre dies de la Catalunya positiva a la Catalunya de la por. A l’altre extrem, i sempre amb el centre neurològic de decisions a Madrid, s’hi troba la opció que fonamenta les seves esperances en el caos. La nostra no és una opció, és un projecte. Un projecte de futur que necessita de la vostra concurrència. Jo m’hi deixaré la pell, però necessito que m’hi ajudeu, per sumar quants més esforços millor a aquest projecte de futur que es fonamenta en una Catalunya il·lusionada, dialogant i que des de la fermesa exigeix ser respectada a partir de saber-se respectar ella mateixa.

Jo no vull decidir per vosaltres. Vull que decidim tots plegats.

Compartir:
 • email
 • Print
 • PDF
 • RSS
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • BarraPunto
 • Meneame
 • Live
 • Technorati
 • Google Bookmarks
 • MSN Reporter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Bitacoras.com
 • Reddit
 • La Tafanera
 • Politi.cat
 • Digg

6 comentaris »

 1. Benvolgut Sr. Duran,
  Me n’alegro que s’hagi recuperat tant ràpidament. Li desitjo també sort i força en aquestes eleccions i a veure si entre tots els catalans i catalanes, i entre tots els partits catalans, al final que fem que només hagi guanyat un: Catalunya, el País!

  Comentari per xavi forcadell — febrer 23, 2008 @ 0:13

 2. L’abisme entre la ciutadania i la classe política és cada vegada més gran, però és que cada vegada són més les “mitges veritatsº que en realitat son mentides, les decisions injustificables, les actituds prepotents i allunyades de la realitat de certs polítics… La gent no és ximple, o almenys no tant com certs assessors d’imatge semblen creure. I no tot ho resolen promeses vanes i llenguatge políticament correcte. Molts esperem del polític a qui atorgarem el nostre vot, i per tant la nostra representació i confiança, un llenguatge clar i directe, propostes concretes i clarament realizables.

  Jo, l’hi dic sincerament, mai he estat votant de CIU. No obstant això m’he sentit molt identificat amb les seves propostes de precampaña, amb totes i cadascuna de les frases contundents que havia sobre la seva signatura en els cartells. Em sembla vostè un home honrat, que ja és molt dir d’un polític avui dia. S’ha guanyat vostè la meva confiança, i el meu vot. Nomès espero que l’enrenou d’aquests dies no compliqui el seu post-operatori. En la distància, molts li donem suport i li enviem tot el nostre ànim.

  Comentari per Jan Berg — febrer 23, 2008 @ 13:20

 3. Gràcies Xavier Forcadell i Jan Berg, no cal que us digui que les vostres paraules d’afecte em donen força i energia per continuar.

  Comentari per josep duran lleida — febrer 23, 2008 @ 20:05

 4. Hola Duran,
  Primer de tot desitjo que per molt temps puguem seguir conversant amb aquest mitja de comunicació.No ens adonarem i ja hi serem a l’equinoci de la campanya electoral i llavors que??????? Duran , cada persona té un do.Tu tens l’empatia, però recorda que els dons se’n de conservar amb sensillesa i estima .Només hiha un camí per aconseguir ser un mestre i es practicar-les.La teva força es la paraula i si la practiques amb aquestes maneres es transformarà en el teu escut inexpucnable.Ja et saludaré in person algun dia de la campanya.i et demano que descansis .molta sort

  Ricard Vera

  Comentari per Ricard Vera — febrer 24, 2008 @ 21:18

 5. Hola Josep, a mi personalment m’horroritze pensar que el PP pugui tornar a governar. No tinc clar que donar el meu vot a un altre partit que no sigui el PSOE, no beneficií al PP. Em pots argumentar que això no es així?. A les municipals es mes fàcil però a les nacionals la cosa es complica. Gràcies per el teu ajud. Ah!! ves en compte amb la salut, tens la pitjor edat per lluitar contra aquestes cel.lules fastigoses, cuida’t molt. una abraçada

  Comentari per Maria Lluïsa — febrer 24, 2008 @ 22:28

 6. Gràcies Ricard per les teves amables paraules i ajuda’m a tenir sort.
  Maria Lluïsa què dius ara! Si sóc jove, molt jove! je,je.. Bé, conyetes a banda, sincerament em sento molt jove, amb el cor molt jove i amb tota l’energia que dóna sentir-se jove i fort d’esperit. Em cuidaré, però, i una abraçada forta també per tu. En relació al vot, si us plau, repensa’t-ho bé. Des de Catalunya no podem caure en el parany de reduir l’escenari electoral al PSOE i al PP. Si així fóra, Catalunya s’hauria acabat, seríem una part i no el tot. Si votes CiU el vot no va al PSOE però tampoc al PP per tant, no estàs facilitant que guanyi el PP i impediràs que guanyi el PSOE per majoria absoluta. Tu saps com ens han anat les majories absolutes del PSOE? Tu saps que només quan CiU ha estat decisiva és quan han hagut de respectar-nos i saps també que a l’hora de decisions respecte a Catalunya el PP i el PSOE, que ens semblen tan diferents a Espanya (i que ho són ), es comporten com un sol cos, amb el mateix vot encara que amb veus diferents. Balances fiscals, rodalies, aeroport, llei de dependència…, el PP i el PSOE voten exactament el mateix. Sí almenys el socialisme català tingués grup parlamentari propi i veu pròpia a Madrid per defensar-nos! Pero malhauradament no es així. Vota’ns, si us plau, i als únics que afavoreixes és a nosaltres no al PP ni al PSOE. El vot que ens falti a nosaltres fins i tot havent votat al PSOE pot fer que comporti un diputat més al PP o que el PP passi a ser la segòna força de Catalunya per davant de CiU. No ens ho facis això. Gràcies

  Comentari per Josep Duran Lleida — febrer 25, 2008 @ 14:45

Subscripció RSS als comentaris de l'entrada. URL per a retroenllaç

Deixa un comentari