dental implants chisinau dental implants chisinau new movie torrent 2014 new movie torrent 2014 new movie torrent 2014 new movie torrent 2014 new movie torrent 2014 new movie torrent 2014 dental implants chisinau new movie torrent 2014 new movie torrent 2014 new movie torrent 2014 new movie torrent 2014 new movie torrent 2014 new movie torrent 2014 new movie torrent 2014 new movie torrent 2014 new movie torrent 2014 dental implants chisinau new movie torrent 2014 new movie torrent 2014 dental implants chisinau dental implants chisinau new movie torrent 2014 new movie torrent 2014 new movie torrent 2014 new movie torrent 2014
1n352 visites comptabilitzades des de novembre de 2009

Ni amb el PP ni amb el PSOE, el nostre únic compromís és amb Catalunya

080223-duran-videoconferencia-a-seu-durgell-efe-david-ramos-2.jpg
Aquests dies, ja en plena campanya, lògicament tant el PP i encara més el PSOE volen fer veure que són les úniques dues opcions que es presenten en aquestes eleccions i com a molt ens toleren a la resta. Això sí sempre i quan es posin al serveis dels uns o dels altres.

Doncs bé, que quedi clar que ni amb els uns ni amb els altres, ni amb el PP ni amb el PSOE tenim cap compromís. Tenim les mans lliures per fer el que convingui a Catalunya, d’acord a com ho entenem nosaltres. Aquest és l’únic compromís: Catalunya i la seva gent. Totes les persones, sense distincions, compten per a nosaltres, hagin nascut on hagin nascut i parlin la llengua que parlin.

Tanmateix el PP i el PSOE, que semblen diferents, sempre son a punt per posar-se d’acord per limitar els nostres interessos. I no parlo dels de CiU, sinó dels de Catalunya i de la seva gent. Ho han fet en el passat i els costarà molt poc tornar-ho a fer en el futur. No demano votar contra ningú, demano votar a favor d’un projecte que situa Catalunya i la seva gent com a prioritats.

Compartir:
 • email
 • Print
 • PDF
 • RSS
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • BarraPunto
 • Meneame
 • Live
 • Technorati
 • Google Bookmarks
 • MSN Reporter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Bitacoras.com
 • Reddit
 • La Tafanera
 • Politi.cat
 • Digg

23 comentaris »

 1. Ben dit!!!
  Ara cal motivar a la gent -la bona gent, la nostra genr- a votar des de Catalunya, per Catalunya.
  Ànim amb el debat electoral: dessitjo el millor. M’ha agradat molt la resposta que has donat a Judith: era la millor!!!

  Comentari per Lluís — febrer 24, 2008 @ 0:43

 2. Ja fa uns anys, quan vau donar el vostre recolçament polític al PP, vaig pendre la decisió de no votar mai més CiU.
  Ho he complert i sense cap rancunia. Però ara no trobo el que busco a cap partit i torno a llegir amb plenitut el vostre programa i no em desagrada….
  Ja veurem.
  Força salut.

  Lluís – La Segarra

  Comentari per Lluis — febrer 24, 2008 @ 0:54

 3. Senyor duran
  Obri els ulls, l’unic camí per tindre una catalunya respectada es l’independencia.
  Tan si li agrada la idea com si no, tard o d’hora s’aconseguira, i catalunya tornarà a ser respectada per el reste dels estats europeus.

  Independència i revolució

  Comentari per Marc Pairó — febrer 24, 2008 @ 11:55

 4. Hola a tots,

  finalment ja estem a la recta final de les eleccions. Tot i que magrada veure com els partits politics us foteu els plats pel cap per aconseguir un vot, considero que CIU, són molt tranquils. Mentres ERC el seu discrus és de critica diaria cap a vosaltres, vosaltres no us inmoteu con teniu prous motius per retreure, com ara:
  - Votar No a l’estatut com el PP.
  - Donar suport al PSOE per aconseguir una resolució del Parlament a favor de l’independència de Kosovo. Desautorització per part del President al vice precident per una carta
  - http://www.youtube.com/watch?v=ANtd6wg8QZ0
  - Critiques constants a CIU
  - Apujar el sou del President de la Diputació de Girona
  - Obrir les portes de la generalitat ala ministre reaprovada pel Parlament
  etc etc etc…
  Mentres Esquerra fa una politica contra CIU per no perdre tants de vots o aconseguir vots dels possibles votants de CIU. Vosaltres no entreu ni amb la crispació, cosa que trobo molt bé, però per cada atac els i donaria una solució, una molt bona solucció pels catalans i els nostres interesos. Anims i bona campanya!

  Comentari per Jordi — febrer 24, 2008 @ 12:44

 5. Celebro que s’hagi canviat el lema ‘Respectaran Catalunya’ per ‘El teu vot farà respectar Catalunya’. El primer lema es podia llegir molt fàcilment com una petició de ‘respecte’ a qualsevol preu, al preu d’un hara-kiri col·lectiu. El segon lema canvia el verb. No es tracta de què ‘ens respectin’ sinó de ‘fer-nos respectar’. Hom canvia el subjecte: l’elíptic ‘ells’, la fixació en el ‘beneplàcit del foraster’ per ‘el teu vot’.

  Comentari per Dídac — febrer 24, 2008 @ 12:48

 6. Fa molts anys que soc militant d’Unió i en l’actualitat càrrec d’una agrupació Local, la meva companya sentimental, te dubtes sobre si donar el seu vot a CiU per por a que el seu vot bàsicament nacionalista acabi sent utilitzat per donar suport al PP, confia en mi i en les explicacions que jo li dono, però els missatges que rep a diari de la premsa li generen inquietud, crec que com ella hi haurà molta gent.

  Jo estic segur de que Duran no vendrà el seu país per res, com la majoria de catalans i aquell que vulgui el seu suport haurà d’incloure a Catalunya, no a Duran, entre les seves prioritats.

  Cal dir-ho clar, alt i fort.

  Comentari per Miquel — febrer 24, 2008 @ 13:47

 7. benvolgut Josep,
  en primer lloc celebro, de tot cor, el teu estat de salut. Sóc conscient que per estar present a tots els actes on estàs anant aquests dies has d’aguantar molt de dolor. És per tot això que estic convençut que la ciutadania de Catalunya t’ho reconeix i d’alguna manera o altra t’ho recompensarà el 9 de març.
  Avui he tingut l’oportunitat de venir a la Llotja de Mar. Realment ha estat fantàstic!! Mai havia estat en un miting, però les ganes de combatre tota la situació política que estem vivint, m’han fet venir. I, certament, he sortit molt convençut (no vol dir que abans no ho estigués)que el que li cal a Catalunya és una bona dosi de vots de CIU.
  Ara només queda esperar (d’esperança) que el missatge de CIU arribi a tanta gent com sigui possible, ja que, només des de CIU Catalunya podrà tornar a gaudir del benestar que tenia anys enrere. I com molt bé diu l’eslògan de campanya, només des de CIU Catalunya tornarà a ser respectada.

  espero, molt sincerament, que t’acabis de recuperar del tot. Malgrat una campanya és una cosa molt feixuga i cansada, estic segur que amb tu actuarà de revulsiu perquè et posis millor.

  Molt afectuosament,

  marc

  Comentari per Marc Sans, sabadell — febrer 24, 2008 @ 19:32

 8. Sempre ha estat així. El PSOE des que va guanyar les eleccions en el 82 fins que les va perdre en el 96 que va fer per Catalunya? Res. I que va fer el PP en els 4 anys que va estar amb majoria absoluta? Atacar tant Catalunya com discriminar els catalans. Els únics anys en que vam avançar van ser els 3 darrers del PSOE de Felipe González i els 4 primers anys del PP (en els que es van traspassar més competències a la Generalitat que en els 16 anys anteriors); anys en que fou necessari el suport de CiU per l’estabilitat del govern de Madrid. Crec que els catalans hauriem de tenir més memòria i recordar que ni PP ni PSOE han fet res per Catalunya si no fos per què Convergència i Unió ha estat darrere defensant els nostres interessos on ha tocat, a Catalunya i a Madrid. Per tant, crec que ni vostè, senyor Duran ni el seu grup parlamentari, tingui la força que tingui (i li desitjo la major possible), ens podran defraudar. Que tingui sort, i pensi que darrere de vostè som molts els que treballarem per a que el 9 de març qui guanyi sigui Catalunya. Salut!

  Comentari per Frederic — febrer 24, 2008 @ 20:40

 9. Tinc divuit anys i aquestes seran les meves primeres eleccions després de ser un apassionat de la política des dels quiza i setze anys. Tinc ganes de votar CiU perquè és el partit que des de sempre m’ha agradat; ara bé, també tinc molta por que el meu vot (el meu primer vot) vagi al PP. Estic molt indecís de si votar CiU amb el nas tapat o de si votar Zapatero. En aquestes eleccions, el punt primordial és que el meu vot ni directament ni indirectament vagi al partit més càrcar, homòfob i ancorat al franquisme. Duran, si us plau, fes del meu vot el que en faria l’Artur: buscar el màxim per a Catalunya.

  Comentari per Marc — febrer 25, 2008 @ 8:14

 10. Gràcies Lluís. A l’altre Lluís, al de La Segarra, li demano que s’ho acabi de repensar i que faci el pas tornant-nos a donar la confiança. T’asegur-ho que no la trairé. Necessito el teu vot. Gràcies en qualsevol cas per tornar a pensar que ens pots votar novament.
  Marc, respecte, però ja saps que tot i desitjant-te sort crec que no és el camí. T’he de dir que quan parles de revolució no se a quina revolució fas referència, espero que sigui democràtica, és més, no en tinc cap dubte.
  Al Jordi gràcies pels seus comentaris i realment no penso entrar a sang i fetge amb ERC. Em preocupen ara el PP i el PSOE que són els que ens poden guanyar i fer mal, tot i que Déu n’hi do el mal que ens fa ERC cada dos per tres (no em refereixo el mal que fa a CiU sinó a Catalunya).
  Didac, no hem canviat l’eslogan. Estava previst aixó: el Respectaran Catalunya estava previst per la precampanya i Amb el teu vot respectaran Catalunya per la campanya.
  Míquel crec que més alt no es pot dir, més fort sí però a travès de la xarxa no ho podràs percebre. Si llegeixes bé tot el que escric crec que arribaràs a la conclusió de que estem d’acord… Digues-li , si us plau, a la teva companya que ens voti. M’imagino que a tu et té confiança (em refereixo en termes polítics), doncs que et fàci confiança i dóna la cara per mi (ja sé que ho fas) i ni tu ni ella us arrepentireu.
  Marc Sans gràcies per venir al mitin de diumenge. Qué tal l’experiència? Ja vas veure que encara que una mica fomut m’aguanto de peus.
  Frederic, gràcies perquè millor no pot explicar-se. T’hauré de fitxar d’assessor.

  Comentari per Josep Duran Lleida — febrer 25, 2008 @ 17:00

 11. Jubilacions Injustes

  El fet de dirigir-me a vostè es per tal de expressar la meva disconformitat amb com he estat tractat en el moment de la meva jubilació.

  He accedit a la jubilació (per poder obtenir la millor retribució) fa quasi un any (jubilació anticipada als 61 anys), i com que al any 1993 vaig ser acomiadat, per absorció de la meva empresa per una altre, des de aquell moment he anat trobant feines no equivalents a la meva categoria professional (informàtic) i per tant amb sous molt inferiors al que tenia abans d’aquell acomiadament. D’això ha resultat que tot el que vaig estar cotitzant de cara a la jubilació, des de l’any 1993 endarrere, amb uns sous força acceptables, no em va servir de quasi res, ja que em contaren només els últims 15 anys (del 1992 al 2007), que es quan els meus sous varen ser mol menors.

  Considero que aquest fet es totalment injust, ja que la meva contribució a la Seguretat Social va ser força important fins l’any 1993, i em definitiva, segons l’esperit de la llei, el que hem cotitzat durant la nostra vida laboral, te de repercutir posteriorment a la jubilació, i aquest no esta sent el meu cas i probablement el de molts altres que es troben i es trobaran en circumstancies similars.

  Una solució podria ser que els 15 anys que s’utilitzen per fer el càlcul de la jubilació es poguessin contar durant un període de temps que fos mes favorable al treballador, en el meu cas per exemple seria del 1978 al 1993. Una altre formula seria utilitzar tota la vida laboral.

  Penso que som un col•lectiu de persones molt important els que ens trobem en aquesta situació, però com que estem sols i no ens coneixem, no podem fer res. Es per això que em dirigeixo a vostè, per veure si ens donen un cop de ma. Com a mínim seria important que, si algun dia es canvies la llei, les persones que hem estat perjudicades per aquesta injustícia i ja jubilades, ens poguéssim beneficiar de la nova situació.

  Comentari per Joan Font Creixems — febrer 25, 2008 @ 19:38

 12. Deixeu-me fer una reflexió amb veu alta, si us plau. Si per als musulmans la seva religió, l’Islam, i el Llibre Sagrat, és el seu referent del dia a dia sobre el que han de vestir, el que han de menjar, com s’han de comportar, per molts la seva essència de viure jo em pregunto quina confiança i credibilitat poden tenir en els partits polítics que neguen l’existència de Déu?

  Comentari per Lluís Pujol — febrer 25, 2008 @ 20:05

 13. Bona tarda,
  Divendres vaig estar al sucre de Vic i la veritat es que et vaig veure molt en forma. La veritat és que fa només un parell d’anys que m’he implicat políticament a l’Agrupació Local de Centelles. Petita però no parem.
  L’elecció de CiU va ser bàsicament per un sentit Nacionalista, però després de les eleccions locals, que amb els meus companys vàrem treballar MOLT encara que els resultats no ens van acompanyar, vaig decidir fer-me militant de CDC.
  Després l’oportunitat que em vàrau donar de poder col.laborar amb la preparació del programa electoral (taula rodona d’educació) sense ser jo “ningú”. Va ser una experiència molt enriquidora i vaig poder parlar i opinar. Encara va reforçar el meu sentiment!
  Diumenge, al mercat de Centelles, tornarem a demanar el vot per CiU. Com t’he dit sóm una Agrupació petita, així que hem de jugar a la “guerra de guerrillas electoral” (ep, hi ha bon rotllo amb totes les forces polítiques, en un poble no pot ser d’una altra manera).
  Ells (PSC) tenen molt mitjans i col.laboradors, nosaltres imaginació i voluntat. És una mica com dius tu, sóm la PYME davant de la multinacional. Cap problema!
  Molts ànims i molta sort!

  Comentari per Jordi Valls — febrer 25, 2008 @ 20:37

 14. Senyor Duran:

  Sóc un ciutadà de Catalunya (exactament de Reus), que voldria dir-li que es recuperi el més aviat possible. Vaig escoltar d’aquest problema que li va sorgir ja farà uns dies, i la veritat, em vaig alegrar que no passés d’un “petit espant” (espero no ofendre’l amb les meves paraules).
  Però li voldria donar un consell que de ben segur que vostè ja sap: s’ha de lluitar per tot, i tal com actualment es lluita per la política, s’ha de lluitar encara més pel benestar propi.
  No voldríem els catalans que per aquest problema vostè perdi una mica de ganes de lluitar en la política, no voldríem que perdés força; no, necessitem a tot polític per fer pressió i aconseguir que qui guanyi escolti a tothom, a tots!!

  Amb tota sinceritat, acabar amb desitjos de que es recuperi i que estigui com sempre ha estat, senyor Duran.

  PD: no sóc afí a la seva política ni ideologia, però una cosa sí, el prefereixo abans a vostè que al senyor Mas. Espero que em sàpiguen perdonar :) .

  Comentari per Joan Josep — febrer 26, 2008 @ 10:19

 15. EL BOICOT DE CDC CONTRA UNIÓ

  Estimat senyor Duran i Lleida,

  Crec definitivament que amb companys com en Feliu Gillaumes o el segon a la seva llista en Pere Macias no necessita enemics. Només cal escolta les declaracions com les del Pere tipus: “després del dia de les eleccions poden haver problemes entre UDC i CDC”.

  O bé del senyor Feliu, candidat al senat, que compara els assistents l’acte del Pacte per la vida i la Familia amb els NAZIS. Sens dubte Guillaumes hauria d’excusar-se, i CDC i la federació de CIU, també, i a més ha de fer-ho aviat.

  El fet que la federació de CIU enviï a una persona a un debat sobre l’abrot, com la Mercè Pigem que està a les antípodes del que pensa Duran i Lleida, en lloc d’algú més neutral ja assenyala d’una volta el poc que li importa assenyalar la contradicció.

  Puc afirmar que molt catalans com jo voliem apostar per un partit moderat i coherent, àdhuc acceptant que dins la federació hi hagués discrepaciens, però ens quedem bocabadats pel fet que CIU no té cap problema d’exposar publicament discrepancies amb vostè.

  SINCERAMENT, si CDC no respecta al seu candidat, més val que no vagin plegats. Li donaré el meu vot igualment perquè crec en vostè però al Senat no penso votar cap representant de CDC.

  Salutacions,

  Agustí Garrido
  Research Assistant
  Universitat de Navarra

  Comentari per Agusti Ignasi Garrido — febrer 26, 2008 @ 10:34

 16. Gràcies per la seva resposta senyor Duran. Li haig de dir que com futur llicenciat en Ciències Polítiques m’enorgulleix que un polític com vostè m’hagi dirigit aquest comentari. Sens dubte seria un honor per a mi poder col·laborar amb vostè i el seu grup. Altre cop moltes gràcies.

  Comentari per Frederic — febrer 26, 2008 @ 14:31

 17. Marc gràcies pel teu comentari. M’agrada que em votin per confiança i no cal dir que si no te l’inspiro has de votar aquell que ho faci. Si a mi m’has de votar amb el nas tapat sincerament crec que no m’has de votar. Si a sobre dius que no saps si votar a CiU amb el nas tapat o votar Zapatero sense que et tapis el nas a ulls clucs votaria Zapatero. Tu mateix ets ben lliure de depositar el teu primer vot a qui creguis, faltaria més. El primer vot de la meva vida va ser molt important perquè no vaig tenir l’oportunitat de votar amb llibertat als 18 anys com tu. Per tant si us plau fes-ho amb llibertat, sense tapar-te el nas.
  Si votesis finalment per CiU no pateixis que fa molts anys que busco el màxim per Catalunya i mai ho he sacrificat per res, altra cosa és que tant jo com l’Artur, com el President Pujol (perdona que m’hagi citat a mi el primer) haguem hagut d’optar i graduar en cada moment què és el màxim que podíem obtenir per Catalunya. Així és la vida Marc. Felicitats pels teus 18 anys i et convido a conèixer més a fons el projecte que represento per a què un dia t’hi puguis adherir amb il·lussió i no des de la resignació.

  Comentari per Josep Duran Lleida — febrer 26, 2008 @ 16:56

 18. Agustí Garrido, gràcies pel seu comentari i, al mateix temps, informació, donat que no coneixia ni el debat sobre l’avortament ni el comentari en el seu bloc del senyor Guillaumes. No cal que li digui que discrepo radicalment de la seva opinió i que lamento profundament que l’hagi expressat en els termes en què ho ha fet. Comprendrà que jo no li demani disculpes perquè no és un militant d’Unió, però en tant i en quant secretari general de CiU sí li reitero que lamento profundament aquest llenguatge que es desqualifica per si sol.

  Sobre l’avortament he de dir-li que en el programa de CiU no hi ha cap proposta de modificació de la llei i que jo defenso el compliment de la mateixa enfront de la negligència de les autoritats sanitàries, policials i, fins i tot, d’alguna instància judicial davant dels fets denunciats per l’associació e-cristians. Ignorava l’existència d’un debat aquesta campanya sobre avortament i li puc dir que acabo de confirmar que també ho ignoràvem a nivell d’Unió. Pertant, les posicions de qui les hagi expressat són opinions personals i no posicions de Convergència i Unió.

  Comentari per Josep Duran i Lleida — febrer 26, 2008 @ 20:07

 19. Apreciat Josep,
  doncs el míting de diumenge realment va ser una gran dosi d’optimisme i d’energia per votar CIU. Enmig de tant control i manipulació dels mitjans de comunicació, és necessari veure tanta energia i convicció que CIU és el remei que Catalunya necessita per tirar endavant.
  I pel que fa a tu, he de reconèixer que em va sorprendre el teu estat de salut: si bé és cert que de tant en tant t’ennuegaves una mica, no ho és menys que el valor que tens per fer mítings quan t’acaben d’operar és incalculable. Estic segur que tot aquest immens esforç tindrà una recompensa.
  Ànims!
  marc

  Comentari per Marc Sans — febrer 28, 2008 @ 13:48

 20. Gràcies Marc, mira si pots acompanyar-nos divendres vinent al miting final a quarts de vuit al PaVello d’Esports de la Vall d’ EbrÓ? Si no pots no pateixis.

  Comentari per Josep Duran Lleida — març 1, 2008 @ 18:34

 21. És l’avantatge de CiU rspecte ERC, que aquests prioritzen els seus interessos per seguir la seva supervivència a la Generalitat.

  Comentari per Roger — març 1, 2008 @ 19:50

 22. Roger, gràcies. Així ho crec jo també. Suposo que recordaràs que en Carod Rovira va deixar el primer govern de la Generalitat perquè el va fer fora el Secretari General del PSOE i ERC s’ho va empassar i va continuar al govern. Després els van fer fora, però els carrecs mitjos tots varen continuar a la cadira. I ara mateix no són al govern de l’Ajuntament (ja ho veurem quan passin les eleccions) però a les empreses municipals i altres indrets continuen tots ben agafats a les cadires.

  Comentari per Josep Duran i Lleida — març 1, 2008 @ 21:40

 23. Bona nit Josep,
  doncs ara que ho dius potser sí que vindré! Tot sigui per recolzar i posar un petit granet de sorra en tot aquest esplèndid projecte que és CIU!!
  Per cert, després de veure el debat de tv3, he de reconèixer que encara vaig refermar més la meva opinió que, per descomptat, ets el millor polític de Catalunya i Espanya, i , possiblement, un dels millors del món. Va quedar prou clar que la sra. Chacon, d’arguments, pocs, i la sra. Nadal, de “saber estar”, tampoc massa. En Joan Herrera, com sempre, dient que els únics d’esquerres i ecologistes són ells, i el sr. Ridao, “más de lo mismo”. En fi, sempre el mateix debat estèril de les dretes i les esquerres que PP i PSOE tan s’esforcen a portar a la palestra.
  He de reconèixer que a la primera part em vas fer patir una mica, ja que es veia una mica que no et trobaves massa bé. Amb tot, vas ser el millor en el debat, i amb diferencia!

  Ja vindré el divendres al Pavelló d’Esports de la Vall d’Ebró!
  Fins llavors,
  marc

  Comentari per marc sans — març 2, 2008 @ 0:27

Subscripció RSS als comentaris de l'entrada. URL per a retroenllaç

Deixa un comentari